Vi gir deg overblikket du trenger.

Rett, relevant og rask informasjon. Det er hva InterMedium tilbyr.


Rett og relevant fordi vi har tilgang til et medieutvalg som det er vanskelig å slå.
Samtidig filtrerer vi informasjonen slik at du får det du ønsker, verken mer eller mindre. Rask fordi vi normalt leverer først.

Etter hvert som konkurransen blir tøffere, blir også forståelsen av mediebildet viktig og viktigere. De som klarer å påvirke mediebildet i samsvar med overordnede strategier har større mulighet til å lykkes. Derfor har stadig flere av våre kunder sett verdien av å velge en eller flere av våre løsninger innen medieanalyse. 

Photo by rvlsoft/iStock / Getty Images

MEDIEOVERVÅKNING

InterMedium leverer et komplett sett tjenester knyttet til medie- og markedsovervåking kombinert med analysestøtte. Dette gjør det lett å bruke oss som totalleverandør på disse stadig viktigere områdene, også når behovene endres.

Photo by Sergey Nivens/iStock / Getty Images

MEDIEANALYSE

Minst like viktig som å få informasjonen inn er å forstå nyhetsflommen. Som en integrert del av våre overvåkningstjenester tilbyr vi en analysemodul som grafisk viser antall artikler over tid for definerte nøkkelord og medier. Analysen oppdateres løpende slik at du alltid har oversikt.

Photo by Danil Melekhin/iStock / Getty Images

SOSIALE MEDIER

I dagens samfunn er det viktig å forstå sine kunders handlingsmønster, og hva de faktisk mener og sier om deg og dine produkter. Vi har en av markedets sterkeste løsninger når det kommer til overvåkning av sosiale medier med dekning av blant annet Facebook, Twitter, Instagram og blogger.